2024. mjus 01. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Felsõoktatási felvételi eljárás 2013 2013. jnius 13.

Az Oktatási Hivatal a 2013. évi felsõoktatási felvételi eljárástól kezdve a központi felvételi nyílvántartásban szereplõ adataikról, jelentkezési helyeikrõl szóló ún. regisztrációs csomagot és a felvételi besorolási döntést is elektronikusan küldi meg oly módon, hogy azok a www.felvi.hu honlap megszemélyesített "E-felvételi" oldalán a dokumentum fülön kihelyezésre kerülnek. Mind a regisztrációs csomagban mind a besorolási döntésben szereplõ információkat a jelentkezõnek ellenõriznie kell. A regisztrációs levél június hó folyamán valamennyi felvételizõ számára megküldésre került e formában, ezért elengedhetetlen, hogy valamennyi jelentkezõ nyissa meg a saját "E-felvételi" oldalát és ellenõrizze annak tartalmát. A papír alapú jelentkezést benyújtók számára is elérhetõ az "E-felvételi" szolgáltatás, regisztrációt követõen.
A regisztrációs levél kiküldésérõl e-mailben valamennyi jelentkezõnek tájékoztatást küldött az Oktatási Hivatal. Mivel valamennyi hivatalos értesítõt a felvételi jelentkezéssel kapcsolatban a jelentkezéskor megadott e-mail címre juttattuk el, ezért ezúton is kérjük, hogy az eljárás során megadott e-mail címet rendszeresen figyelje a jelentkezõ. Amennyiben az e-mail címe megváltozott, vagy már nem él, kérjük, hogy az új e-mail címének bejelentését a www.felvi.hu Kérvénytár részérõl a "A központi nyílvántartásban szereplõ elérhetõségének módosítása" c. dokumentum online leadásával vagy az ügyfélszolgálatra való eljuttatásával tegye meg.


A regisztrációs csomag megtekintését követõen a jelentkezõnek az alábbi teendõi vannak:

  • a regisztrációs csomagban szereplõ információk ellenõrzése
  • hiba esetén az adatok javítása
  • ha a jelentkezõ szükségét látja, egyetlen alkalommal a jelentkezés sorrendjének módosítása
  • a még megszerzendõ dokumentumok pótlása

Mindezekre legkésöbb 2013. július 10-ig van lehetõség az e-felvételi rendszer segítségével.
Mindazok, akik a regisztrációs csomagot a www.felvi.hu oldal "E-felvételi" szolgáltatásában nem találták meg, vagy olyan hibát találtak adataikban, amely az e-felvételi felületén nem javítható, jelentkezzenek az Ügyfélszolgálaton (telefonszám: 06/1-477-31-31, e-mail:info@felvi.hu).