2021. februr 26. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2021     www.bajabela.sulinet.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Iskolánkról elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester

Bélap


E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

TANKÖNYVRENDELÉS 2020-2021. TANÉVRE


Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

A bejövő 7. és 9. c,d osztályosoknak nem kell tankönyvrendelést leadnia. Azok a tanulók, akik szeretnének saját könyveket (pl.: az érettségi miatt) azok a webshop.kello.hu oldalon tudják megrendelni a könyveiket EGYÉNI ÚTON, saját költségen. Az idei évtől kezdve minden diák ingyenesen kapja a tankönyvet. Ami azt jelenti, hogy a KÖNYVTÁRBÓL KÖLCSÖNZI KI, tehát NEM SAJÁT könyveket kap! A munkafüzetek és a munkatankönyvek lesznek azok a könyvek, amik nem az iskola tulajdonát képezik, tehát azokban beleírhatnak. A könyvtári könyvek pecséttel és számmal vannak ellátva. Ezekbe beleírni, szövegkiemelőzni TILOS! Amennyiben ezek a könyvek megrongálódnak, elvesznek MEG KELL TÉRÍTNI.

Az idei tankönyvrendelés CSAK ONLINE felületen fog működni. A beküldött tankönyvrendeléseket a tankonyv @ bajabela.hu címre várjuk. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy senkinek nem kell átszerkeszteni a meglévő excel táblázatot. Nem kell másik formátumban átküldeni, mint amiben megnyílik. A citromail és fibermail címekkel sajnos folyamatos probléma van, így ha lehet inkább gmail-es címről küldjék be a rendelést.

A 7. és 8. évfolyamos diákoknak nem kell tankönyvrendelést leadni, mert nekik automatikusan csinálja az iskola.

9., 10., 11. és 12. évfolyamosoknak kell emailben beküldeni a rendelést!

A 9. c és d osztály júniusban fogja leadni a rendelését!

Visszaküldési határidő: április 20.

Amennyiben megoldható kérjük, hogy a kitöltött táblázatot küldjék vissza, majd nyomtassák ki, szülő/gondviselő írja alá és szkennelve vagy lefotózva küldjék el.

Tehát a visszaküldött email úgy kell, hogy kinézzen: van egy excel táblázat (mindenki a következő év tankönyvrendelést adja le!) és van egy aláírt fotó, vagy szkennelés.

Azok a tanulók, szülők akik a rendelési időszakban nem küldik el a rendelésüket, csak az alaptankönyveket kapják (pl. matek, magyar, töri), a fakultációs és nyelvi könyveket nem rendeljük meg, mivel nem tudjuk mit vesz fel a gyermek, vagy kinél tanulja a nyelvet.

Azok a tanulók, akik ez miatt nem kapnak könyvet a www.webshop.kello.hu oldalon tudják rendelésüket EGYÉNILEG intézni, SAJÁT KÖLTSÉGEN.

Azok a tanulók, akik szeretnének saját könyveket (pl.: az érettségi miatt) azok szintén a www.webshop.kello.hu oldalon tudják megrendelni a könyveiket EGYÉNI ÚTON, saját költségen. Viszont arra kérjük őket, hogy azokat a könyveket, amiket megvesznek nem jelöljék az iskolai tankönyvrendelő táblázatban.

Az idei évtől kezdve minden diák ingyenesen kapja a tankönyvet. Ami azt jelenti, hogy a KÖNYVTÁRBÓL KÖLCSÖNZI KI, tehát NEM SAJÁT könyveket kap! A munkafüzetek és a munkatankönyvek lesznek azok a könyvek, amik nem az iskola tulajdonát képezik, tehát azokban beleírhatnak. A könyvtári könyvek pecséttel és számmal vannak ellátva. Ezekbe beleírni, szövegkiemelőzni TILOS! Amennyiben ezek a könyvek megrongálódnak, elvesznek MEG KELL TÉRÍTNI.

Minden tanulót arra kérünk, hogy konzultáljon a szaktanárral, hogy fakultációból és nyelvből milyen könyvet kell rendelnie.

Amennyiben valaki elrontja a könyvrendelését és ez csak akkor derül ki, amikor már nem lehet rajta módosítani, egyéni úton kell beszereznie a megfelelő könyvet/ könyveket a www.webshop.kello.hu oldalon, saját költségén.

Felhívjuk arra is a figyelmet, hogy megszűnik a pótrendeléses időszak! Tehát nem tudunk szeptembertől rendelni olyan könyveket, mint eddig pl.: elfelejtettem rendelni ezt és ezt, vagy felvettem mégis egy másik fakultációt. Ezeket a könyveket EGYÉNILEG, SAJÁT KÖLTSÉGEN kell beszerezni a www.webshop.kello.hu oldalon.

Az ajánlott tankönyvegyzék az új NAT szerint itt érhető el:

7. A és B osztályok
9. A és B osztályok
9. C és D osztályok
10. A és B és C és D osztályok
11. A és B és C és D osztályok
12. A és B és C és D osztályok