2019. oktber 14. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2019     www.bajabela.sulinet.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Iskolánkról elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester

Bélap


E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek, Információk


Ólom-hegy 2019. oktber 12.
Sikeresen, oxigén palack nélkül megmásztuk az Ólom-hegyet. A km kicsit duzzadt a tervezetthez képest, de pont így volt jó! :)

Meghívó 2019. oktber 10.

HALLOWEEN! 2019. oktber 10.

ECL 2019. oktber 09.

Közösségi szolgálat 2019. oktber 08.
Pakoláshoz segítő diákok jelentkezését várjuk! Plakát itt!
IDŐPONTVÁLTOZÁS: október 18. péntek!

ECL 2019. oktber 08.

Október 6. 2019. oktber 06.
Hagyományteremtő céllal az aradi vértanúk emléknapja alkalmából iskolánk tanáraiból és diákjaiból álló csoport tanulmányi kiránduláson vett részt Aradon, ahol megkoszorúzták a kivégzés helyszínén álló emlékművet, majd az 1848-49-es szabadságharchoz kötődő különleges kiállítást is megtekintették.


Részletek >>

Sporteredmények 2019. oktber 01.
Tegnap megrendezésre került az évtizedekre elfelejtett, de most talán újraéledő I. Városi Középiskolás Atlétika Verseny.
Minden számban két fő indulhatott, eredményeiket egyéniben és összesítve is díjazták.
Ezek alapján a Bajai III. Béla Gimnázium holtversenyben a Bereczki Máté Szakképző Iskolával I. helyezést ért el, valamint az egyéni számokban is sok érem született!!
Diákjaink nagyon lelkesek voltak, küzdöttek a csapatért, az iskoláért.
Gratulálunk!!! Szép volt 'Bèlás csapat'!!!!

Fantasztikus túraajánlat 2019. szeptember 29.

Azon túrázóknak, akik délutáni testnevelésre járnak, a túráért 4*2 óra délutáni testnevelés órát elszámolnak a testnevelő tanárok!

ECL 2019. szeptember 28.

Csevegés a Bélában a „Nyelvek Európai Napján” 2019. szeptember 27.

ECL 2019. szeptember 23.

Versenyeredmény 2019. szeptember 23.
Kiválóan szerepeltek bélás diákjaink a szeptember 22-23-án a Lakiteleki Népfőiskolán megrendezett orosz nyelvi és kulturális vetélkedő országos döntőjében. A Gyulai Anna, Horváth Csenge Tímea és Rozgonyi Lili (12. B). alkotta csapat a 2. helyet szerezte meg. Felkészítő tanáruk Pongó Csilla.
Az eredményhirdetésen Lezsák Sándor, a Tolsztoj Társaság tiszteletbeli elnöke, a Magyar Országgyűlés alelnöke méltatta a versenyző csapatok teljesítményét és személyes példákra hivatkozva bíztatta a diákokat ismereteik bővítésére az orosz kultúra megismerése és az orosz nyelv tanulása terén.

Őfelsége felavatta új bélásainkat 2019. szeptember 20.

Iskolánk szép hagyománya, hogy a tizenegyedik évfolyam tanulói különleges gólyaavató műsort szerveznek az új bélások számára. Ennek megfelelően szeptember 20- án az A épület udvarán III. Béla király udvarába, középkori hangulatba kerülhettek a résztvevők, ahol vándorkomédiás bizánci katonák vezérük utasítására különböző feladatok végrehajtása után adták vissza az elfogott osztályfőnököket. A gólyákat azonban nem a komédiások királya, hanem az igazi III. Béla avatta igazi bélássá. A műsor végén a szereplők tánca után közös, hangulatos körtáncok következtek.

Figyelem! 2019. szeptember 16.
Aki az ingyenes tankönyvet nagycsaládos jogcímen vette igénybe és van felsőoktatásban tanuló testvére, a testvérről a tanulói jogviszony igazolást

SZEPTEMBER 26-ig adja le a B/3. irodában!

Igazolás hiányában az ingyenes státusz fizetősre változik október 1-től!