2019. oktber 14. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2019     www.bajabela.sulinet.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Iskolánkról elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester

Bélap


E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

EKRÉTA


E-KRÉTA TÁMOGATÁS

Kedves Szülők!

Amennyiben nem tudnak belépni az ekréta digitális naplóba, kérjük az ekreta@bajabela.hu emailcímre vagy telefonos elérhetőségeinkre jelezzék!

A 2018/19. tanévtől a GDPR adatvédelmi törvénynek megfelelően kétféle jogosultság létezik a kréta rendszerhez: bővített- és csökkentett gondviselői.

A csökkentett gondviselői jogosultságot bárki regisztrálhat a kréta weboldalán. Ezzel a jogosultsággal a diák órarendjét (azt, hogy az adott óra melyik teremben van nem tartalmazza!), valamint a tanító tanárok nevét lehet megtudni.
A bővített gondviselői jogosultsággal lehet a tanuló jegyeit, hiányzásait megismerni.

Ilyen jogosultságot az kap, aki bizonyítottan a diák hivatalos gondviselője, és leadta az emailcímét. (Az emailcím megadása történhet az iskola Titkárságán, vagy akár az osztályfőnökön keresztül.) Fontos, hogy mindenképpen ellenőriznünk kell a személy kilétét, mivel harmadik személynek nem adhatunk ki diákjainkról semmilyen adatot.

Továbbiakban elfelejtett jelszó esetén, ha ezt jelzik ekreta@bajabela.hu emailcímen, akkor a generált új jelszót kiküldjük a fenti módon hitelesített, a krétában beállított gondviselői emailcímre. A diák nevét, osztályát, és a szülő nevét kérjük megadni az azonosításhoz!
Kérjük azt vegyék figyelembe, hogy az emailküldés ideje az E-KRÉTA rendszer terheltségéből adódóan akár több óra is lehet!

Akinek nincs emailcíme, annak személyesen adjuk oda a belépéshez szükséges adatokat, illetve lehetőséget biztosítunk a belépéshez.