2024. prilis 29. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Meghitt pillanatok - emlékeztetõ 2013. janur 04.

Biztosan Te is nagyon várod már az ünnepeket. A karácsony mindannyiunk számára szép; valakinek az örömteli várakozás vagy a meglepetésszerzés öröme, másoknak a családi együttlét, a rég nem látott rokonok, ismerõsök viszontlátása teszi széppé az év utolsó napjait. Ilyenkor talán nem sietünk annyira, jobban odafigyelünk egymásra és a körülöttünk lévõ világra – s talán jobban észrevesszük az értékes pillanatokat.
Iskolánk mûvészeti pályázatot hirdet „Meghitt pillanat” címmel. Szeretnénk, ha megörökítenéd azt a számodra értékes élményt, amelynek részese voltál a téli szünetben. Négy kategória közül választhatsz. Egy kategóriába csak egy pályamunkával nevezhetsz, de indulhatsz egyszerre több kategóriában is. A négy kategóriát külön-külön értékeljük.


1. kategória: fénykép
Egy jó kép sokszor a szavak helyett beszél. Örökíts meg egy vissza nem térõ, meghitt pillanatot a szünetben! Adj fotódnak kifejezõ címet!

2. kategória: rajz
Ha ügyes vagy, rajzban is megörökíthetsz egy szép, meghitt szünidei élményt. A technikát szabadon megválaszthatod. Adj rajzodnak kifejezõ címet!

3. kategória: próza
Ha van kedved és érzéked az íráshoz, írj egy-két oldalas novellát egy szünidei értékes, szép pillanatról találó címmel. Akár idegen nyelven is írhatsz!

4. kategória: vers
Ha úgy érzed, a versbe szedett sorok jobban kifejezik a pillanat szépségét, írj egy tetszõleges terjedelmû és címû verset egy szép szünidei élményrõl. Akár idegen nyelven is írhatsz!

A pályamunkák leadási / beküldési határideje 2013. január 10. (csütörtök).
A mûveket a palyazat@bajabela.sulinet.hu címen várjuk.
Az elkészült rajzokat az iskola Titkárságán fogadjuk.

Kérjük, a beküldött alkotásokhoz mellékeljétek a neveteket és az osztályotokat!

A pályamunkákat tanáraitokból álló szakmai zsûri értékeli. A pályázatok elbírálását ünnepélyes eredményhirdetés követi. Minden pályázó alkotását megjelentetjük iskolánk honlapján, és az elsõ emeleti folyosón kiállítást szervezünk a pályamunkákból.
A pályázattal kapcsolatos kérdéseidet a palyazat@bajabela.sulinet.hu címre küldheted.

Várjuk jelentkezésed!

Boldog Karácsonyt kívánunk!
A Szervezõk