2024. prilis 29. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Nemcsak a diákok versenyeznek 2023. oktber 18.
A Bajai III. Béla Gimnázium tanulói mellett ebben az évben is indult egy tanárcsapat az egész Kárpát-medencében meghirdetett Bolyai Matematika Csapatversenyen. A tanároknak ugyanúgy, mint a diákoknak 13 darab feleletválasztós feladatot kell megoldaniuk, ahol az öt lehetséges válasz közül kell kiválasztani a helyes válaszokat. A válaszadást nehezíti, hogy akárhány válasz lehet helyes, azaz lehet, hogy mind, de akár egy sem. A tanárok három kategóriában versenyezhetnek: alsós tanító, felsős tanár illetve középiskolai tanár.
Iskolánk Braun Adrienn és Sziegl Hajnalka tanárnőkből, Egyed László és Tóth Tamás tanár urakból álló csapata immár ötödik alkalommal vett részt a megmérettetésen középiskolai tanár kategóriában. Az idén ismét csak néhány ponttal maradtak le a dobogóról. Két budapesti (Radnóti Gimnázium, Karinthy Frigyes Gimnázium) és egy gyergyószentmiklósi iskola pedagógusai előzték meg őket, így az előkelő negyedik helyen végeztek.
Bár tanáraink nagyon örültek az elért 4. helyezésnek is, de jövőre újra megpróbálják, mert szeretnének felállni a képzeletbeli dobogó valamelyik fokára.