2024. mjus 05. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Gólyanap a Bélában 2023. augusztus 28.
A Bajai III. Béla Gimnázium történetében először a DÖK egész napos gólyanapot szervezett 2023. augusztus 28-án.
A DÖK lelkes tagjai már nyáron elkezdték a rendezvény megszervezését, hiszen a program összetettsége miatt nagyon sok dologra kellett figyelnünk. Ötleteik megvalósításához nemcsak anyagi támogatásra, hanem a bélás tanárok és bélás diáktársaik segítségére is szükség volt.
Elképzelésüket tett követte, így a gólyanapra minden összeállt. A nagy meleg ellenére mindenki jól érezte magát és sok élménnyel tért haza.
Nagy segítséget kaptak 16 diáktársuktól, akik bár közösségi szolgálatként elszámolhatták a gólyanapot, mégsem tekintették munkának a feladatokat, hanem az előkészületben és a nagy napon is lelkesen segítették a gólyákat. Minden osztálynak négy diáksegítője volt, akik egész nap velük voltak.
A DÖK fontosnak tartotta a gólyanap elindítását, mint közösségépítő rendezvényt, amelyhez tanárok is csatlakoztak. Köszönet illeti Bartha Adrienn, Döményné Dobosi Lejla és Steingártné Molnár Mária munkáját, akik a kezdetektől segítették a szervezést, valamint a gólyák osztályfőnökeit is, így Bartha Adriennt (7.A), Mészáros Miklóst (7.B), Lusztig Ágnest (9.C) és Banga-Burány Terézt (9.D). Segítő tanárként részt vett még a gólyanapon Derekas Gabriella, Kissné Sipos Dorka, Kovács Hanga, Mészárosné Szőnyi Zsuzsanna és Sasfalvi Ildikó. A hangtechnikai munkálatokat Réti Attila tanár úr és Birkás Péter stúdiós diák (8.B) végezte el.
Az intézmény köszönetet mond a következő támogatóknak, akik jóvoltából a gólyanap ingyenes lehetett a diákok számára: Biokopri KFT., Duna Wellness Hotel, Koch Borászat, Szülői Szervezet, Tűztér Kandalló Stúdió, GreenSpoon Sweety Gluténmentes Cukrászműhely, 7.A és 11.A cukrász anyukáknak és a 12.A támogatásának.