2024. jlius 16. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Tanévzárás 2023. jnius 22.
Iskolánk az idei tanévet is figyelemre méltó eredményekkel zárta. Az év végén elkészített statisztikai adatok alapján a 7-11. évfolyamok 16 osztályában tanulók tanulmányi átlaga 4,5 lett. Ez a magas átlag az elmúlt több mint 20 év során sem volt alacsonyabb. Az év végi tantárgyi dicséretek száma mindig fontos indikátora annak a ténynek, hogy tanáraink a diákok megszerzett tudását nemcsak jeles érdemjeggyel értékelik, hanem órai munkájukat és a tantárgy iránti elkötelezett szeretetüket is elismerik és jutalmazzák. A bélás tanulók idén 1010 tantárgyi dicséretben részesültek.

A végzős diákok érettségi eredményeire is nagyon büszkék vagyunk. Lelkiismeretesen felkészülve, négy osztály 117 diákja sikeres, 4,54-es átlaggal érettségi bizonyítványt szerzett. Számos kimagaslóan szép feleletet hallhattak a vizsgáztató tanárok, amelynek köszönhetően 32 kitűnő bizonyítványt és 11 általános dicséretet oszthattak ki az érettségi bizottságok elnökei a vizsgázó diákoknak. Általános dicséretben kizárólag az a diák részesült, akinek az érettségi tantárgyak %-os teljesítményátlaga legalább 90% volt.

A 2022/2023-as tanévet lezárva készülünk a következő tanévre: kiemelt figyelemmel a bélás diákok oktatására, a tehetséggondozásra és reális pályaválasztásuk megalapozására.

Gratulálunk a szép eredményekhez és a méltán kiérdemelt nyári feltöltődés után sikeres iskolakezdést kívánunk minden bélás diákunknak!