2024. prilis 19. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Nyílt nap a Bajai III. Béla Gimnáziumban 2022. december 08.
Intézményünk ’Kóstolj bele a Bélába!’ címmel november 12-én megtartotta nyílt napját, amelyen több mint száz diák vett részt. A klasszikus nyílt órák látogatása helyett az iskola tanárai az érdeklődőket egy modernebb, interaktív feladatokkal színesített programmal várták. A résztvevők nagy lelkesedéssel és érdeklődéssel végezték a feladatokat. A szervezési munkálatokból a bélás diákok is kivették a részüket, így lehetőség nyílt arra, hogy kicsik és nagyok közvetlenül beszélgessenek az iskolai életről.
A játékos programokkal párhuzamosan az intézmény vezetősége tájékoztatót tartott, kiemelve, hogy az iskolánk fő törekvése a teljesítményképes tudás biztosítása és a diákok eredményes felkészítése a kétszintű érettségi vizsgára. A végzősök továbbtanulási aránya kimagasló: a felsőoktatási intézményekbe való bejutás eredményességi mutatója az elmúlt 10 évben 88-99 % között volt.
A gimnáziumba való bejutás feltétele a felvételi eljárást megelőző központi írásbeli vizsgán részvétel, melyre való jelentkezés határideje: 2022. december 2. A vizsga időpontja 2023. január 21. 10:00 óra (szombat).

Intézményünk várja sok szeretettel azokat a jó képességű, kitartó diákokat, akik szeretnek és akarnak is tanulni, akik értékes tudásukat szakmailag megalapozott tanári közösségtől kívánják megszerezni, és sikeres felvételivel neves felsőoktatási intézmények falai közé bekerülni.