2024. prilis 16. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Írásbeli felvételivel kapcsolatos fontos információk az általános iskolai 6. és 8. osztályos tanulóknak és szüleiknek 2022. december 08.
Tisztelt Szülők!
Megjelent a középfokú felvételi eljárás központi írásbeli felvételire való jelentkezés űrlapja.
Kérem, hogy akik a Bajai III. Béla Gimnáziumba szeretnének majd felvételizni, 2022. december 2-ig töltsék ki és juttassák el iskolánkba aláírva ezt az űrlapot (szerkeszthető változat).
Felhívom figyelmüket, hogy ez a jelentkezés csak a január 21-én 10 órakor megtartandó írásbeli felvételire vonatkozik, így nem jelenti a Bajai III. Béla Gimnáziumba szóló felvételi kérelmet! Utóbbi jelentkezési lapot 2023. február 22-ig kell majd benyújtani a későbbiekben.
A most mellékelt jelentkezési lappal (nyomtatható változat) tehát az írásbeli felvételire jelentkeztetik gyermeküket, és mivel a Bajai III. Béla Gimnázium felvételi eljárásában kötelező teljesíteni az írásbeli felvételit (max. 100 pontot jelent a 200 összes felvételi pontból), kérem nyújtsák be iskolánkba személyesen a titkárságunkra, vagy e-mailben kozpontiirasbeli@bajabela.hu címre.
Segítségül:
Az űrlap 3-as pontjához:
Az iskola neve: Bajai III. Béla Gimnázium; címe: 6500 Baja Szent Imre tér 5.; OM azonosító száma: 027938 (az első 6 négyzetbe írandó)
Az űrlap 2-es pontjához:
Mellékelem a bajai és környékbeli általános iskolák szükséges adatait. Amennyiben valamely iskola adata nem szerepel, a titkar2@bajabela.hu címünkön érdeklődhetnek.

Egy szülői aláírás elegendő az űrlapon, mivel ez a jelentkezés még nem iskola váltást jelent.
Ügyfélkapus benyújtás lehetősége: https://ejel.kozfelvir.hu/
Baja, 2022. november 16.

Arnóczki János igazgató