2024. prilis 24. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Ismét támogatást nyert az Erasmus projektünk 2022. oktber 16.

Intézményünk a szakmai munka kiemelt fejlesztésére fókuszálva 34.500 Euro támogatást nyert el 17 pályázó pedagógus számára az Erasmus+ program keretében. A „Változásra fel” című projekt idén nyáron már el is indult, amelynek keretében a pályázat nyertesei részt vesznek külföldi továbbképzéseken Spanyolországban, Görögországban, Olaszországban, Tenerifén, Izlandon, Cipruson, Németországban, Írországban és Lettországban. A pályázat koordinátora Páli Noémi intézményvezető-helyettes.
A gimnázium tantestülete kiemelt felelősséget vállal a nálunk tanuló diákok oktatásáért és neveléséért. Ehhez elengedhetetlen alappillér a folyamatos megújulás és az együttműködésre képes, innovatív tanári közösség biztosítása az intézményben.
A külföldi szakmai továbbképzések és műhelymunkák célja olyan mindfulness (tudatos jelenlét), valamint konfliktus- és stresszkezelő technikák elsajátítása, amelyek segítik a tanulók kooperációs és motivációs szintjének növelését. Természetesen emellett nagyon fontos szerepet kap a nemzetközi kitekintés és a pedagógusok nyelvtanulása is a cserekapcsolatok sikeresebb, szakmailag alátámasztott megvalósításában.