2024. jlius 17. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Ifjú tudósok 2022. mjus 30.

Ezen a héten minden nap 19.00 órától adják le az M5 csatornán az Ifjú Tudósok vetélkedő informatika tantárgy televíziós fordulóját. Melyben diákunk Tallér Máté István 12.B is szerepel.
Aki nem tudja élőben nézni, visszanézheti a mediaklikk.hu-n.

Az Ifjú Tudósok tudományos középiskolai vetélkedőt a magyarországi, továbbá a Kárpát-medence államaiban (Ausztria, Horvátország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna) működő középiskolák 2021/2022. tanévben 11-12. évfolyamos tanulói részére hirdette meg a Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal.
A vetélkedő célja, hogy a kiemelkedően tehetséges tanulók bemutathassák egy adott tudományban való jártasságukat, kimagasló tudásukat; egyúttal példát is adjanak hazai és külhoni diáktársaiknak, illetve a széles közönségnek: megéri tanulni, elmélyülni egy tudományterületben.
A vetélkedőre közel négyezren neveztek, a 2021. novemberi első megmérettetésen tudományterületenként 50-en jutottak tovább. A 2022. januárban megrendezett regionális fordulókból 8-8 tanuló vehet részt a televíziós vetélkedőn.
Tehát szurkoljunk együtt a végső, televíziós fordulóba jutott Máténak!