2024. prilis 26. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Írásbeli felvételiről tájékoztatás 2021. janur 04.

A központi írásbeli felvételi vizsga 2021. január 23-a szombat 10.00-kor kezdődik a Bajai III. Béla Gimnázium tantermeiben, maximum 10 fős csoportokban.

A terembeosztást közzétesszük honlapunk felvételi menüpontjában, valamint elküldjük az írásbeli jelentkezési lapon megadott e-mail címekre azért, hogy az iskolába beléptetés után a lehető legrövidebb időn belül mindenki elfoglalja a helyét.

Az iskolába belépéskor a kézfertőtlenítés és testhőmérséklet mérés kötelező.

A belépés 2 bejáratnál lesz lehetséges: a Szent Imre tér főbejáratán a főépületben („A” épület) vizsgázók, a Martinovics utca bejáratán (Perc utcával szemben) a „B” épületben vizsgázók jöhetnek be.

Az előírtnál magasabb hőmérsékletű tanulót elkülönítjük és gondviselőjét értesítjük. Kérjük, hogy koronavírus tüneteket mutató tanuló ne jöjjön a vizsgára. Ő a megjelölt pótnapokon teljesítheti a vizsgát.

Az írásbelin a felügyelő számára kötelező a maszkviselés, az írásbeliző tanulónak nem kötelező, de természetesen viselheti.

A vizsgázó tanulóknak az írásbeli megkezdése előtt, annak szünetében és végén a csoportosulás tilos, a vizsga befejezését követően az iskola épületét mielőbb el kell hagyni.

A személyazonosság igazolására megfelelő igazolványt a vizsgázó hozzon, és a vizsga megkezdése előtt padján helyezze el, majd az ellenőrzést követően tegye el.

Ne feledkezzenek el a vizsgázók magukkal hozni az engedélyezett segédeszközöket és íróeszközöket.

A vizsgára pótjelentkezést még be lehet küldeni iskolánk titkárságára.




Arnóczki János igazgató

2021. január 4.