2024. prilis 16. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Külföldi nyelvi táborok 2020. mrcius 02.
Megnyílt a "A Külföldi Nyelvtanulási Program online pályázati felülete. Az érintett diákoknak (illetve kiskorúak esetén szüleiknek) regisztrálni kell a felületen ahhoz, hogy az intézmény hozzá tudja rendelni őket egy adott nyelvi csoporthoz a pályázatában. A regisztráció menete az alábbiakban olvasható, illetve linkre kattintva érhető el a felület.

Határidő: 2020. március 13.

Tanulói regisztrációk
Ahhoz, hogy az intézmény a pályázatához hozzá tudjon rendelni tanulót, a tanulónak előzetesen regisztrálnia kell az online pályázati felületen.
A tanulót nem az intézménye regisztrálja, hanem a tanuló maga tudja elvégezni a regisztrációt (kiskorú tanuló esetében a szülő(k)/gondviselő végezheti el a regisztrációt).

A regisztráció és adategyeztetés folyamatának lépései a következők:

A. Felhasználói regisztráció
B. A tanuló pályázati jogosultságának ellenőrzése
C. A jogosult tanuló adategyeztetése
D. A tanuló pályázati regisztrációjának lezárása

A. Felhasználói regisztráció
Minden tanulót, aki részt kíván venni a pályázatban, felhasználóhoz kell kapcsolni a további adategyeztetés és a majdani beszámolás kezelése miatt.

A tanulói regisztráció megkezdése előtt a regisztráló személy, azaz a felhasználó (ez lehet maga a nagykorú tanuló vagy az egyik szülő/gondviselő) nevét, e-mail címét és a kommunikáció elsődleges nyelvét kell megadni (kérjük, hogy pályázóink választott kiutazási célországtól függetlenül a magyart jelöljék meg).

A rendszer e-mailben regisztrációs linket küld, melyre kattintva lehet tovább haladni a tanulói regisztráció és adategyeztetés folyamatában. (Egy regisztráló személy maximum 7 jogosult tanulót regisztrálhat.)

A regisztráció során kötelező a biztonsági szintnek megfelelő jelszó beállítása, az adatkezelési tájékoztató és a szoftverhasználati szerződés elfogadása.

"https://palyazat.knyp.hu/hu/Identity/Account/Register