2024. mrcius 28. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Bélap Klub Dr. Zacher Gáborral - szülők számára is! 2019. december 08.
Tisztelt Szülők!

Értesítem Önöket, hogy gimnáziumunkban 2019. december 16-án (hétfőn) 17 órakor az ismert toxikológus, Dr. Zacher Gábor Mindennapi függőségeink címmel tart előadást a bélás diákok szülei számára. A részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött. Tanulónként egy szülő jelentkezhet e-mailben, melyben feltünteti saját nevét, gyermeke nevét, osztályát (testvérek szülei esetében is csak az egyik szülő jelentkezését fogadjuk el).
A regisztrációs e-mail-cím: drzachereloadas@bajabela.hu, mely 2019. december 9-én 8:00-tól aktív. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az e-mail elküldése az Önök részéről csupán a regisztrációs folyamat megindítását jelenti, sikerességének szempontjául a beérkezési sorrendet tekintjük. Az e-mailjük beérkezéséről visszajelzést küldünk. Esetleges sikeres regisztrációjukról további e-mailt is küldünk, mely részletesebb tájékoztatást tartalmaz.

Tájékoztatom Önöket, hogy tanulóink számára ugyanezen a napon az 5.-6. órában tart előadást, a Bélap Klub keretében (ez nem regisztrációhoz kötött).

Arnóczki János
intézményvezető
Bajai III. Béla Gimnázium