2024. prilis 20. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Kedves Szülők! 2018. jnius 15.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy azon tartozó fizetős tanulók részére, akik a korábbi tanévekben nem fizették ki a tankönyveik árát, illetve a 2018/2019-es tanévben a tankönyvrendelési felületünkön „Szülő/Gondviselő fizet” fizetési státuszra vannak beállítva, tankönyvrendelési igényüket rendszerünk érvényteleníti, tehát kiszállítás sem fog történni.

A számla tartozások kifizetésének érvényes beérkezési ideje 2018. július 15. napja.

Az ezt követően beérkező kifizetések esetén az érintett tanulók részére az iskola segítségével lehetőség van pót-, vagy évközi rendelés keretében történő tankönyvrendelésre.



A befizetés az alábbiak szerint történhet:

Banki utalással

Utalásnál a tanuló neve, oktatási azonosítója kell, hogy szerepeljen az utaláshoz tartozó közlemény rovatban, annak érdekében, hogy a befizetést pénzügyi osztályunk azonosítani és könyvelni tudja.

Bankszámlaszámunk: 64400068-30107825-11100049

Szülői weboldalunkon keresztül bankkártyás fizetéssel (MasterCard, Maestro, Visa), egy rövid regisztrációt követően - https://szuloifelulet.kello.hu/Home/Login.



Kérjük, tájékoztassák az érintett szülőket, amennyiben a fent jelzett időpontig a fennálló tartozás nem kerül kiegyenlítésre, a szülőnek egyénileg kell gondoskodnia gyermeke tankönyvei beszerzéséről. Az egyéni beszerzésre lehetőséget biztosítunk a webshop.kello.hu oldalunkon keresztül, valamint személyesen a Kódex Tankönyvcentrumban (1054 Budapest, Honvéd u. 5.) és a Kódex Könyvesboltban (1085 Budapest, József Krt. 63.).



Üdvözlettel:

Könyvtárellátó Nonprofit Kft.